Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Ημερομηνία έναρξης ισχύος: Φεβρουάριος 21, 2019

Η LUZ Digital Inc ("εμείς", "εμείς" ή "μας") λειτουργεί τον ιστότοπο https://en.luz.vc/ (εφεξής "Υπηρεσία").

Αυτή η σελίδα σας ενημερώνει για τις πολιτικές μας σχετικά με τη συλλογή, χρήση και αποκάλυψη προσωπικών δεδομένων όταν χρησιμοποιείτε την Υπηρεσία μας και τις επιλογές που έχετε συσχετίσει με αυτά τα δεδομένα.

Χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας για την παροχή και τη βελτίωση της Υπηρεσίας. Χρησιμοποιώντας την Υπηρεσία, συμφωνείτε με τη συλλογή και χρήση των πληροφοριών σύμφωνα με αυτήν την πολιτική. Εκτός εάν ορίζεται διαφορετικά στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου, οι όροι που χρησιμοποιούνται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου έχουν τις ίδιες έννοιες με τους Όρους και τις Προϋποθέσεις μας, προσβάσιμοι από https://en.luz.vc/

Ορισμοί

  • Υπηρεσία

    Η υπηρεσία είναι ο ιστότοπος https://en.luz.vc/ που λειτουργεί από την LUZ Digital Inc

  • Προσωπικά Δεδομένα

    Προσωπικά Δεδομένα σημαίνει δεδομένα σχετικά με ένα ζωντανό άτομο που μπορεί να ταυτοποιηθεί από αυτά τα δεδομένα (ή από αυτές και άλλες πληροφορίες είτε βρίσκονται στην κατοχή μας είτε είναι πιθανόν να τεθούν στη διάθεσή μας).

  • Δεδομένα χρήσης

    Τα Δεδομένα Χρήσης είναι δεδομένα που συλλέγονται αυτόματα είτε προέρχονται από τη χρήση της Υπηρεσίας είτε από την ίδια την υποδομή των Υπηρεσιών (για παράδειγμα, τη διάρκεια μιας επίσκεψης σελίδας).

  • μπισκότα

    Τα cookies είναι μικρά αρχεία που είναι αποθηκευμένα στη συσκευή σας (υπολογιστής ή κινητή συσκευή).

  • Ελεγκτής δεδομένων

    Ελεγκτής δεδομένων: το φυσικό ή νομικό πρόσωπο που (είτε μόνο του είτε από κοινού είτε από κοινού με άλλα πρόσωπα) καθορίζει τους σκοπούς για τους οποίους και τον τρόπο με τον οποίο τυγχάνουν ή πρόκειται να υποβληθούν σε επεξεργασία οποιεσδήποτε προσωπικές πληροφορίες.

    Για τους σκοπούς αυτής της Πολιτικής Απορρήτου, είμαστε υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων των Προσωπικών σας Δεδομένων.

  • Επεξεργαστές δεδομένων (ή παροχείς υπηρεσιών)

    Επεξεργαστής δεδομένων (ή πάροχος υπηρεσιών): κάθε φυσικό ή νομικό πρόσωπο που επεξεργάζεται τα δεδομένα για λογαριασμό του υπεύθυνου επεξεργασίας δεδομένων.

    Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις υπηρεσίες διαφόρων παρόχων υπηρεσιών για να επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας πιο αποτελεσματικά.

  • Υποκείμενο δεδομένων (ή χρήστης)

    Το Υποκείμενο Δεδομένων είναι οποιοδήποτε ζωντανό άτομο που χρησιμοποιεί την Υπηρεσία μας και αποτελεί το αντικείμενο Προσωπικών Δεδομένων.

Συλλογή και χρήση πληροφοριών

Συλλέγουμε πολλούς διαφορετικούς τύπους πληροφοριών για διάφορους σκοπούς για να παρέχουμε και να βελτιώσουμε την Υπηρεσία μας σε εσάς.

Τύποι συλλεγόμενων δεδομένων

Προσωπικά Δεδομένα

Κατά τη χρήση της Υπηρεσίας μας, ενδέχεται να σας ζητήσουμε να μας παράσχετε ορισμένες προσωπικές πληροφορίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την επαφή ή την αναγνώρισή σας ("Προσωπικά Δεδομένα"). Οι προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες μπορούν να περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται σε:

  • Διεύθυνση email
  • Ονομα και επίθετο
  • Αριθμός τηλεφώνου
  • Διεύθυνση, κράτος, επαρχία, ταχυδρομικός κώδικας, πόλη
  • Cookie και δεδομένα χρήσης

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα για να επικοινωνήσουμε μαζί σας με ενημερωτικά δελτία, μάρκετινγκ ή διαφημιστικό υλικό και άλλες πληροφορίες που μπορεί να σας ενδιαφέρουν. Μπορείτε να εξαιρεθείτε από τη λήψη οποιωνδήποτε ή όλων αυτών των επικοινωνιών από εμάς ακολουθώντας τον σύνδεσμο διαγραφής ή τις οδηγίες που παρέχονται σε οποιοδήποτε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στέλνουμε.

Δεδομένα χρήσης

Ενδέχεται επίσης να συλλέξουμε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο πρόσβασης και χρήσης της Υπηρεσίας ("Δεδομένα χρήσης"). Αυτά τα Δεδομένα Χρήσης ενδέχεται να περιλαμβάνουν πληροφορίες όπως η διεύθυνση πρωτοκόλλου Internet του υπολογιστή σας (π.χ. διεύθυνση IP), ο τύπος του προγράμματος περιήγησης, η έκδοση του προγράμματος περιήγησης, οι σελίδες της Υπηρεσίας που επισκέπτεστε, η ώρα και η ημερομηνία της επίσκεψής σας, τα αναγνωριστικά συσκευών και άλλα διαγνωστικά δεδομένα.

Στοιχεία παρακολούθησης & cookies

Χρησιμοποιούμε cookies και παρόμοιες τεχνολογίες παρακολούθησης για την παρακολούθηση της δραστηριότητας στην Υπηρεσία μας και έχουμε κάποιες πληροφορίες.

Τα cookies είναι αρχεία με μικρό όγκο δεδομένων που μπορεί να περιλαμβάνουν ένα ανώνυμο μοναδικό αναγνωριστικό. Τα cookies αποστέλλονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας από έναν ιστότοπο και αποθηκεύονται στη συσκευή σας. Χρησιμοποιούνται επίσης και άλλες τεχνολογίες παρακολούθησης, όπως φάρους, ετικέτες και δέσμες ενεργειών για τη συλλογή και παρακολούθηση πληροφοριών και τη βελτίωση και ανάλυση της Υπηρεσίας μας.

Μπορείτε να δώσετε οδηγίες στο πρόγραμμα περιήγησής σας να απορρίψει όλα τα cookies ή να υποδείξει πότε αποστέλλεται ένα cookie. Ωστόσο, εάν δεν δεχτείτε cookies, ενδέχεται να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μερικές από τις υπηρεσίες μας.

Παραδείγματα Cookies που χρησιμοποιούμε:

  • Μπισκότα περιόδου σύνδεσης. Χρησιμοποιούμε cookies συνόδου για να λειτουργήσουμε την υπηρεσία μας.
  • Προτιμώμενα cookies. Χρησιμοποιούμε cookie προτιμήσεων για να θυμόμαστε τις προτιμήσεις σας και τις διάφορες ρυθμίσεις.
  • Cookie ασφαλείας. Χρησιμοποιούμε cookies ασφαλείας για λόγους ασφαλείας.

Χρήση δεδομένων

Η LUZ Digital Inc χρησιμοποιεί τα συλλεχθέντα δεδομένα για διάφορους σκοπούς:

  • Παροχή και διατήρηση της Υπηρεσίας μας
  • Να σας ειδοποιήσω για αλλαγές στην Υπηρεσία μας
  • Για να μπορέσετε να συμμετάσχετε σε διαδραστικές λειτουργίες της Υπηρεσίας μας, όταν το επιλέξετε
  • Για την παροχή υποστήριξης πελατών
  • Να συλλέξουμε αναλύσεις ή πολύτιμες πληροφορίες για να βελτιώσουμε την Υπηρεσία μας
  • Παρακολούθηση της χρήσης της Υπηρεσίας μας
  • Για τον εντοπισμό, την πρόληψη και την αντιμετώπιση τεχνικών προβλημάτων
  • Για να σας παρέχουμε ειδήσεις, ειδικές προσφορές και γενικές πληροφορίες σχετικά με άλλα αγαθά, υπηρεσίες και συμβάντα που προσφέρουμε, τα οποία είναι παρόμοια με αυτά που έχετε ήδη αγοράσει ή ζητήσετε, εκτός εάν έχετε επιλέξει να μην λάβετε αυτές τις πληροφορίες

Νομική βάση για την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σύμφωνα με τον Κανονισμό Γενικής Προστασίας Δεδομένων (GDPR)

Εάν είστε από τον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο (ΕΟΠ), η LUZ Digital Inc νομική βάση για τη συλλογή και τη χρήση των προσωπικών πληροφοριών που περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου εξαρτάται από τα Προσωπικά Δεδομένα που συλλέγουμε και το συγκεκριμένο πλαίσιο μέσα στο οποίο τα συλλέγουμε.

Η LUZ Digital Inc μπορεί να επεξεργαστεί τα προσωπικά σας δεδομένα επειδή:

  • Πρέπει να κάνουμε μια σύμβαση μαζί σας
  • Μας έχετε δώσει την άδεια να το κάνετε
  • Η επεξεργασία είναι στα νόμιμα συμφέροντά μας και δεν παραβιάζεται από τα δικαιώματά σας
  • Για σκοπούς επεξεργασίας πληρωμών
  • Να συμμορφωθούν με το νόμο

Διατήρηση δεδομένων

Η LUZ Digital Inc θα διατηρήσει τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο για όσο διάστημα είναι απαραίτητο για τους σκοπούς που καθορίζονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου. Θα διατηρήσουμε και θα χρησιμοποιήσουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα στον βαθμό που είναι απαραίτητο για να συμμορφωθούμε με τις νομικές μας υποχρεώσεις (για παράδειγμα, εάν μας ζητηθεί να διατηρήσουμε τα δεδομένα σας σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους), να επιλύσουμε διαφορές και να επιβάλουμε τις νομικές μας συμφωνίες και πολιτικές.

Η LUZ Digital Inc θα διατηρήσει επίσης τα Δεδομένα Χρήσης για σκοπούς εσωτερικής ανάλυσης. Τα δεδομένα χρήσης διατηρούνται γενικά για μικρότερο χρονικό διάστημα, εκτός εάν τα δεδομένα αυτά χρησιμοποιούνται για την ενίσχυση της ασφάλειας ή για τη βελτίωση της λειτουργικότητας της Υπηρεσίας μας, ή είμαστε νομικά υποχρεωμένοι να διατηρήσουμε αυτά τα δεδομένα για μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα.

Μεταφορά δεδομένων

Οι πληροφορίες σας, συμπεριλαμβανομένων των Προσωπικών Δεδομένων, μπορούν να μεταφερθούν σε - και να διατηρούνται σε - υπολογιστές που βρίσκονται εκτός της πολιτείας σας, επαρχίας, χώρας ή άλλης κυβερνητικής δικαιοδοσίας, όπου οι νόμοι περί προστασίας δεδομένων ενδέχεται να διαφέρουν από αυτούς της δικαιοδοσίας σας.

Εάν βρίσκεστε εκτός του Καναδά και επιλέξετε να μας παράσχετε πληροφορίες, παρακαλούμε να λάβετε υπόψη σας ότι μεταφέρουμε τα δεδομένα, συμπεριλαμβανομένων των Προσωπικών Δεδομένων, στον Καναδά και τα επεξεργαζόμαστε εκεί.

Η συγκατάθεσή σας για την παρούσα Πολιτική Απορρήτου που ακολουθείται από την υποβολή των πληροφοριών αυτών αντιπροσωπεύει τη συγκατάθεσή σας για τη μεταφορά αυτή.

Η LUZ Digital Inc θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να διασφαλίσει ότι τα δεδομένα σας αντιμετωπίζονται με ασφάλεια και σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου και δεν θα γίνει μεταβίβαση των Προσωπικών σας Δεδομένων σε έναν οργανισμό ή σε μια χώρα, εκτός εάν υπάρχουν επαρκείς έλεγχοι, την ασφάλεια των δεδομένων σας και άλλων προσωπικών σας πληροφοριών.

Αποκάλυψη δεδομένων

Επαγγελματική συναλλαγή

Εάν η LUZ Digital Inc συμμετέχει σε συγχώνευση, εξαγορά ή πώληση περιουσιακών στοιχείων, τα προσωπικά σας δεδομένα ενδέχεται να μεταφερθούν. Θα ειδοποιήσουμε πριν μεταφερθούν τα Προσωπικά σας Δεδομένα και υπόκεινται σε διαφορετική Πολιτική Απορρήτου.

Αποκάλυψη για την επιβολή του νόμου

Σε ορισμένες περιπτώσεις, η LUZ Digital Inc μπορεί να υποχρεούται να αποκαλύψει τα Προσωπικά σας Δεδομένα εάν απαιτείται από το νόμο ή σε απάντηση έγκυρων αιτημάτων από δημόσιες αρχές (π.χ. δικαστήριο ή κυβερνητική υπηρεσία).

Νομικές απαιτήσεις

Η LUZ Digital Inc μπορεί να αποκαλύψει τα προσωπικά σας δεδομένα με την πεποίθηση ότι η ενέργεια αυτή είναι απαραίτητη για:

  • Για να συμμορφωθείτε με μια νομική υποχρέωση
  • Προστασία και υπεράσπιση των δικαιωμάτων ή της περιουσίας της LUZ Digital Inc
  • Για να αποτρέψετε ή να διερευνήσετε πιθανές παραβιάσεις σε σχέση με την Υπηρεσία
  • Προστασία της προσωπικής ασφάλειας των χρηστών της Υπηρεσίας ή του κοινού
  • Προστασία από νομική ευθύνη

Ασφάλεια δεδομένων

Η ασφάλεια των δεδομένων σας είναι σημαντική για εμάς, αλλά να θυμάστε ότι καμία μέθοδος μετάδοσης μέσω του Διαδικτύου ή μέθοδος ηλεκτρονικής αποθήκευσης δεν είναι ασφαλής για το 100%. Παρόλο που προσπαθούμε να χρησιμοποιήσουμε εμπορικά αποδεκτά μέσα για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την απόλυτη ασφάλεια.

Η Πολιτική μας σχετικά με τα σήματα "Μη Παρακολουθήστε" στο πλαίσιο του νόμου για την ηλεκτρονική προστασία της Καλιφόρνια (CalOPPA)

Δεν υποστηρίζουμε το Do Not Track ("DNT"). Η επιλογή Μη παρακολούθηση είναι μια προτίμηση που μπορείτε να ορίσετε στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού για να ενημερώσετε τους ιστότοπους που δεν θέλετε να παρακολουθείτε.

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία Μη παρακολούθηση, μεταβαίνοντας στη σελίδα Προτιμήσεις ή Ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης ιστού.

Τα δικαιώματά σας για την προστασία δεδομένων σύμφωνα με τον Κανονισμό Γενικής Προστασίας Δεδομένων (GDPR)

Εάν είστε κάτοικος του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ), έχετε ορισμένα δικαιώματα προστασίας δεδομένων. Η LUZ Digital Inc στοχεύει να λάβει εύλογα μέτρα για να σας επιτρέψει να διορθώσετε, να τροποποιήσετε, να διαγράψετε ή να περιορίσετε τη χρήση των Προσωπικών σας Δεδομένων.

Εάν επιθυμείτε να ενημερωθείτε για τα προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε για εσάς και αν θέλετε να καταργηθούν από τα συστήματά μας, επικοινωνήστε μαζί μας.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα προστασίας δεδομένων:

  • Το δικαίωμα πρόσβασης, ενημέρωσης ή διαγραφής των πληροφοριών που έχουμε σχετικά με εσάς. Όποτε είναι δυνατό, μπορείτε να έχετε πρόσβαση, να ενημερώσετε ή να ζητήσετε τη διαγραφή των Προσωπικών σας δεδομένων απευθείας στην ενότητα των ρυθμίσεων του λογαριασμού σας. Αν δεν μπορείτε να εκτελέσετε οι ίδιοι αυτές τις ενέργειες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε.

  • Το δικαίωμα της διόρθωσης. Έχετε το δικαίωμα να διορθώσετε τις πληροφορίες σας εάν αυτές οι πληροφορίες είναι ανακριβείς ή ελλιπείς.

  • Το δικαίωμα ένστασης. Έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων.

  • Το δικαίωμα περιορισμού. Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να περιορίσουμε την επεξεργασία των προσωπικών σας στοιχείων.

  • Το δικαίωμα μεταφοράς δεδομένων. Έχετε το δικαίωμα να σας παρέχουμε ένα αντίγραφο των πληροφοριών που έχουμε σε σας με δομημένη, μηχανικά αναγνώσιμη και συνηθισμένη μορφή.

  • Το δικαίωμα ανάκλησης της συναίνεσης. Έχετε επίσης το δικαίωμα να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, όταν η LUZ Digital Inc βασίστηκε στη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των προσωπικών σας πληροφοριών.

Λάβετε υπόψη ότι ενδέχεται να σας ζητήσουμε να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας προτού απαντήσετε σε αυτά τα αιτήματα.

Έχετε το δικαίωμα να παραπονεθείτε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων σχετικά με τη συλλογή και τη χρήση των Προσωπικών σας Δεδομένων. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την τοπική αρχή προστασίας δεδομένων σας στον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο (ΕΟΧ).

Παροχείς Υπηρεσιών

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε εταιρείες τρίτων και άτομα για να διευκολύνουμε την Υπηρεσία μας ("Παροχείς Υπηρεσιών"), να παρέχουμε την Υπηρεσία για λογαριασμό μας, να εκτελούμε υπηρεσίες που σχετίζονται με την Υπηρεσία ή να μας βοηθήσετε στην ανάλυση του τρόπου με τον οποίο χρησιμοποιείται η Υπηρεσία μας.

Αυτά τα τρίτα μέρη έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα μόνο για να εκτελέσουν αυτές τις εργασίες για λογαριασμό μας και είναι υποχρεωμένα να μην τα αποκαλύψουν ή να τα χρησιμοποιήσουν για οποιονδήποτε άλλο σκοπό.

Analytics

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε παρόχους υπηρεσιών τρίτων για την παρακολούθηση και την ανάλυση της χρήσης της Υπηρεσίας μας.

  • Google Analytics

    Το Google Analytics είναι μια υπηρεσία ανάλυσης ιστού που προσφέρεται από την Google που παρακολουθεί και αναφέρει την επισκεψιμότητα του ιστότοπου. Η Google χρησιμοποιεί τα δεδομένα που συλλέγονται για την παρακολούθηση και την παρακολούθηση της χρήσης της Υπηρεσίας μας. Αυτά τα δεδομένα μοιράζονται με άλλες υπηρεσίες Google. Η Google μπορεί να χρησιμοποιήσει τα δεδομένα που συλλέχθηκαν για να δημιουργήσει συμφραζόμενα και να προσωποποιήσει τις διαφημίσεις του δικού της διαφημιστικού δικτύου.

    Μπορείτε να εξαιρεθείτε από το να έχετε κάνει τη δραστηριότητά σας στην Υπηρεσία διαθέσιμη στο Google Analytics εγκαθιστώντας το πρόσθετο περιήγησης εξαίρεσης του Google Analytics. Το πρόσθετο εμποδίζει το JavaScript του Google Analytics (ga.js, analytics.js και dc.js) να μοιράζεται πληροφορίες με το Google Analytics σχετικά με τη δραστηριότητα επισκέψεων.

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου της Google, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Google για το απόρρητο και τους όρους: https://policies.google.com/privacy?hl=en

  • Mixpanel

    Το Mixpanel παρέχεται από τη Mixpanel Inc.

    Μπορείτε να αποτρέψετε το Mixpanel από τη χρήση των πληροφοριών σας για σκοπούς ανάλυσης με την εξαίρεση. Για να εξαιρεθείτε από την υπηρεσία Mixpanel, επισκεφθείτε τη σελίδα: https://mixpanel.com/optout/

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τύπο πληροφοριών που συλλέγει το Mixpanel, επισκεφθείτε τη σελίδα των Όρων Χρήσης του Mixpanel: https://mixpanel.com/terms/

Συμπερασματικό επαναληπτικό μάρκετινγκ

Η LUZ Digital Inc χρησιμοποιεί υπηρεσίες επαναληπτικού μάρκετινγκ για να διαφημίσετε σε ιστότοπους τρίτων μερών μετά την επίσκεψή σας στην Υπηρεσία. Εμείς και οι προμηθευτές τρίτου μέρους χρησιμοποιούμε cookies για να ενημερώνουμε, να βελτιστοποιούμε και να προβάλλουμε διαφημίσεις με βάση τις προηγούμενες επισκέψεις σας στην υπηρεσία μας.

  • Διαφημίσεις Google (AdWords)

    Η υπηρεσία επαναληπτικού μάρκετινγκ των διαφημίσεων Google (AdWords) παρέχεται από την Google Inc.

    Μπορείτε να εξαιρεθείτε από το Google Analytics για Διαφήμιση προβολής και να προσαρμόσετε τις διαφημίσεις του Δικτύου εμφάνισης Google μεταβαίνοντας στη σελίδα Ρυθμίσεις διαφημίσεων Google: http://www.google.com/settings/ads

    Η Google συνιστά επίσης να εγκαταστήσετε το πρόσθετο περιήγησης αποκλεισμού του Google Analytics - https://tools.google.com/dlpage/gaoptout - για το πρόγραμμα περιήγησης ιστού. Το πρόσθετο περιήγησης εξαίρεσης Google Analytics παρέχει στους επισκέπτες τη δυνατότητα να αποτρέπουν τη συλλογή και χρήση των δεδομένων τους από το Google Analytics.

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου της Google, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Google για το απόρρητο και τους όρους: https://policies.google.com/privacy?hl=en

  • Επαναληπτικό μάρκετινγκ διαφημίσεων Bing

    Η υπηρεσία επαναληπτικού μάρκετινγκ διαφημίσεων Bing παρέχεται από τη Microsoft Inc.

    Μπορείτε να εξαιρεθείτε από τις διαφημίσεις βάσει ενδιαφέροντος διαφημίσεων Bing ακολουθώντας τις οδηγίες τους: https://advertise.bingads.microsoft.com/en-us/resources/policies/personalized-ads

    Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις πρακτικές και τις πολιτικές προστασίας της ιδιωτικής ζωής της Microsoft, επισκεπτόμενοι τη σελίδα Πολιτική Απορρήτου: https://privacy.microsoft.com/en-us/PrivacyStatement

  • Twitter

    Η υπηρεσία επαναληπτικού μάρκετινγκ στο Twitter παρέχεται από το Twitter Inc.

    Μπορείτε να εξαιρεθείτε από τις διαφημίσεις βάσει ενδιαφέροντος του Twitter ακολουθώντας τις οδηγίες τους: https://support.twitter.com/articles/20170405

    Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις πρακτικές και τις πολιτικές απορρήτου του Twitter, επισκεπτόμενοι τη σελίδα Πολιτικής Απορρήτου: https://twitter.com/privacy

  • Facebook

    Η υπηρεσία επαναληπτικού μάρκετινγκ στο Facebook παρέχεται από το Facebook Inc.

    Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαφήμιση βάσει ενδιαφέροντος από το Facebook, μεταβαίνοντας σε αυτήν τη σελίδα: https://www.facebook.com/help/164968693837950

    Για να εξαιρεθείτε από τις διαφημίσεις βάσει ενδιαφέροντος του Facebook, ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες από το Facebook: https://www.facebook.com/help/568137493302217

    Το Facebook εμμένει στις Αυτορρυθμιζόμενες Αρχές για τη Διαδικτυακή Συμπεριφορική Διαφήμιση που έχει δημιουργήσει η Digital Advertising Alliance. Μπορείτε επίσης να εξαιρεθείτε από το Facebook και άλλες συμμετέχουσες εταιρείες μέσω της Συμμαχίας Ψηφιακής Διαφήμισης στις Η.Π.Α. http://www.aboutads.info/choices/, της Συμμαχίας Ψηφιακής Διαφήμισης του Καναδά στον Καναδά http://youradchoices.ca/ ή της Ευρωπαϊκής Διαδραστικής Συμμαχίας για τη Ψηφιακή Διαφήμιση στην Ευρώπη http://www.youronlinechoices.eu/, ή να εξαιρεθείτε χρησιμοποιώντας τις ρυθμίσεις της κινητής συσκευής σας.

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου του Facebook, παρακαλούμε επισκεφθείτε την πολιτική δεδομένων του Facebook: https://www.facebook.com/privacy/explanation

  • Pinterest

    Η υπηρεσία επαναληπτικού μάρκετινγκ Pinterest παρέχεται από την Pinterest Inc.

    Μπορείτε να εξαιρεθείτε από τις διαφημίσεις βάσει ενδιαφέροντος του Pinterest ενεργοποιώντας τη λειτουργία "Να μην παρακολουθήσετε" του προγράμματος περιήγησης ιστού σας ή ακολουθώντας τις οδηγίες του Pinterest: http://help.pinterest.com/en/articles/personalization-and-data

    Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις πρακτικές και τις πολιτικές απορρήτου του Pinterest, επισκεπτόμενοι τη σελίδα Πολιτικής Απορρήτου: https://about.pinterest.com/en/privacy-policy

  • AdRoll

    Η υπηρεσία επαναληπτικού μάρκετινγκ AdRoll παρέχεται από τη Semantic Sugar, Inc.

    Μπορείτε να εξαιρεθείτε από το επαναληπτικό μάρκετινγκ AdRoll με την επίσκεψη αυτής της ιστοσελίδας Προτιμήσεις διαφημίσεων AdRoll: http://info.evidon.com/pub_info/573?v=1&nt=1&nw=false

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου του AdRoll, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Πολιτικής Απορρήτου AdRoll: http://www.adroll.com/about/privacy

πληρωμές

Μπορούμε να παρέχουμε προϊόντα ή / και υπηρεσίες με πληρωμή εντός της Υπηρεσίας. Σε αυτή την περίπτωση, χρησιμοποιούμε υπηρεσίες τρίτων για επεξεργασία πληρωμών (π.χ. επεξεργαστές πληρωμών).

Δεν θα αποθηκεύσουμε ή θα συλλέξουμε τα στοιχεία της κάρτας πληρωμής σας. Αυτές οι πληροφορίες παρέχονται απευθείας στους επεξεργαστές πληρωμών τρίτου μέρους των οποίων η χρήση των προσωπικών σας στοιχείων διέπεται από την Πολιτική απορρήτου τους. Αυτοί οι επεξεργαστές πληρωμών συμμορφώνονται με τα πρότυπα που ορίζονται από το PCI-DSS όπως διαχειρίζεται το Συμβούλιο Ασφάλειας PCI, το οποίο αποτελεί κοινή προσπάθεια μάρκας Visa, MasterCard, American
Express και Ανακαλύψτε. Οι απαιτήσεις PCI-DSS συμβάλλουν στην ασφαλή διαχείριση των πληροφοριών πληρωμής.

Οι επεξεργαστές πληρωμών με τους οποίους δουλεύουμε είναι:

Σύνδεσμοι προς άλλους δικτυακούς τόπους

Η Υπηρεσία μας μπορεί να περιέχει συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους που δεν λειτουργούν από εμάς. Αν κάνετε κλικ σε ένα σύνδεσμο τρίτου μέρους, θα κατευθυνθείτε στον ιστότοπο αυτού του τρίτου μέρους. Σας συμβουλεύουμε θερμά να ελέγξετε την Πολιτική απορρήτου για κάθε ιστότοπο που επισκέπτεστε.

Δεν έχουμε κανέναν έλεγχο και δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενο, τις πολιτικές απορρήτου ή τις πρακτικές οποιωνδήποτε τοποθεσιών ή υπηρεσιών τρίτων.

Προστασία προσωπικών δεδομένων των παιδιών

Η υπηρεσία μας δεν απευθύνεται σε άτομα κάτω από την ηλικία του 18 ("Παιδιά").

Δεν συλλέγουμε εν γνώσει μας πληροφορίες προσωπικής ταυτοποίησης από οποιονδήποτε κάτω από την ηλικία του 18. Εάν είστε γονέας ή κηδεμόνας και γνωρίζετε ότι το παιδί σας μας έχει παράσχει προσωπικά δεδομένα, επικοινωνήστε μαζί μας. Αν συνειδητοποιήσουμε ότι έχουμε συλλέξει Προσωπικά Δεδομένα από παιδιά χωρίς επαλήθευση της συγκατάθεσης των γονέων, λαμβάνουμε μέτρα για την κατάργηση αυτών των πληροφοριών από τους διακομιστές μας.

Αλλαγές στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου

Ενδέχεται να ενημερώνουμε την Πολιτική απορρήτου μας κατά διαστήματα. Θα σας ειδοποιήσουμε για τυχόν αλλαγές δημοσιεύοντας τη νέα Πολιτική Απορρήτου σε αυτή τη σελίδα.

Θα σας ενημερώσουμε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή / και μια προειδοποιητική ειδοποίηση σχετικά με την Υπηρεσία μας, πριν από την έναρξη της αλλαγής και την ενημέρωση της "ημερομηνίας ισχύος" στην κορυφή αυτής της Πολιτικής Απορρήτου.

Σας συμβουλεύουμε να επανεξετάζετε περιοδικά αυτή την πολιτική απορρήτου για τυχόν αλλαγές. Οι αλλαγές αυτής της Πολιτικής Απορρήτου ισχύουν όταν δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα.

Επικοινωνία

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με αυτήν την Πολιτική Απορρήτου, επικοινωνήστε μαζί μας:

  • Μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: contact@luz.vc
  • Επισκεπτόμενοι αυτή τη σελίδα στην ιστοσελίδα μας: https://en.luz.vc/contact-us/